Workshops

In overleg kan op locatie een introductieles of een reeks yogalessen gegeven worden.
Prijzen afhankelijk van reistijd, duur van de les en groepsgrootte.

Scholen

Er zijn nu al scholen die de dag beginnen met een paar minuten stilte of met een andere vorm van bezinning, bijvoorbeeld door het beluisteren van rustige muziek.  Dat is een eerste stap voor de kinderen om te leren dat (innerlijke) stilte en rust belangrijk zijn om je te kunnen focussen, dat stilte je helpt om even naar binnen te keren en om te kijken hoe het eigenlijk met je gaat. Een tweede stap zou kunnen zijn: via het beoefenen van yoga leren de kinderen wie ze zijn, hoe zij de signalen van hun lichaam kunnen herkennen. Zij worden zich bewust van de ademhaling en het ritme daarvan. Zo kunnen kinderen in deze hectische maatschappij leren bij zichzelf te blijven en leren  hun grenzen beter aan te geven.

Bedrijven

Een moment van bezinning? Een moment om een team op te laden na een lange dag vergaderen? Of juist een frisse ochtendstart van een dag? In overleg kan op locatie een introductieles of een reeks yogalessen gegeven worden. Stoelyoga op kantoor rond de lunchpauze zorgt voor een frisse, onstpannen en alerte medewerker! Prijzen afhankelijk van reistijd, duur van de les en groepsgrootte.

Bijzondere locatie

Een yogales aan het water? Op een grasveld? Yoga beoefenen in de natuur geeft een extra dimensie aan de les. In overleg kan in de natuur een introductieles of een reeks yogalessen gegeven worden. Prijzen afhankelijk van reistijd, duur van de les en groepsgrootte. Voorwaarde is een redelijk vlak stuk droge grond, zand of gras.

Meer weten?
Wil je eens een les proberen?

Kijk hier voor tijden & tarieven of neem contact met me op!