Yogales

Dat je lenig moet zijn om yoga te kunnen beoefenen is een fabeltje. Trouwens, je kunt het ook andersom bekijken: je wordt juist lenig van Yoga!

Bij yoga is de adem leidend en ademen dat kan iedereen! Het gaat om de intentie waarmee je yoga doet en het creëren van ruimte en ontspanning in je lichaam door middel van de houdingen (de asana’s) en de ademhalingstechnieken (Pranayama).

Ieder lichaam is anders, iedereen heeft een andere bouw, voor iedereen is yoga beoefenen mogelijk: jong & oud, aangepast op zijn/haar niveau. In mijn lessen maak ik regelmatig gebruik van de zogenaamde "props" of hulpmiddelen waarmee ik mensen kan ondersteunen om zodoende toch optimaal van de effecten van een houding te kunnen profiteren (denk aan een kussen, een blok of een riem). Voor minder mobiele mensen, of mensen met een blessure of artrose bied ik stoelyoga aan.
Ik combineer in mijn les een prettige actieve flow met aandacht voor het uitlijnen van het lichaam.

Ik kan nog veel meer vertellen over het beoefenen van Yoga. Maar je moet het gewoon gaan doen! Dan voel je pas wat yoga met jou doet en voor jou kan betekenen. Dus kom twee proeflessen volgen!

Meer weten?
Wil je eens een les proberen?

Kijk hier voor tijden & tarieven of neem contact met me op!